5 leuke gadgets voor in de slaapkamer!

De slaapkamer is min of meer de meest intieme plek van het huis. We slapen er, genieten er van elkaar en dromen over dingen die we niet met iedereen willen delen. Maar de slaapkamer is ook de plek waar ons lichaam de rust krijgt die het verdient om ons weer klaar te stomen voor een nieuwe frisse dag. En om al die redenen hebben we 5 leuke geschenken voor je geselecteerd die je kunt weggeven, maar ook natuurlijk gewoon voor jezelf kunt bestellen!

Reuze handige Bedside Pocket

De Bedside Pocket van Kikkerland is de perfecte oplossing voor mensen met beperkte ruimte in hun slaapkamer. Deze zak van zacht vilt hangt aan de zijkant van je bed en biedt een ideale plek om je boeken, bril, afstandsbediening en smartphone op te bergen. Het is het perfecte accessoire voor studenten die in een kleine ruimte wonen en door de neutrale grijze kleur past het in elk interieur. Met zijn handige formaat en praktisch nut is de Bedside Pocket de perfecte aanvulling voor elke slaapkamer.

Bedside Pocket – Large

Heerlijk lezen: Jack Reacher – Nachthandel

Dit is het verhaal van Jack Reacher, een voormalige West Point student, die een wandeling maakt door een klein stadje in het Amerikaanse Midwesten toen zijn oog viel op een bijzonder sieraad in een etalage van een pandjeshuis – een damesring van de West Point Academy. Jack Reacher kent de betekenis van dit sieraad en gaat op zoek naar de eigenaar, vastbesloten het mysterie te ontrafelen van wie er afstand zou doen van zo’n heilig voorwerp. Ga mee met Jack Reacher op zijn zoektocht naar de eigenaar van deze bijzondere ring en onthul het verhaal erachter in dit spannende mysterie-avontuur.

Jack Reacher 22 – Nachthandel

30 Day Challenge – Lekker Slapen

30 Day Challenge van Another Me. Kubus met 30 verrassende uitdagingen om lekker in slaap te vallen. De uitdagingen inspireren tot meer geestelijke en lichamelijke rust, door middel van geschreven opdrachten en vrolijke illustraties. Helpt bij het ontwikkelen van betere gewoontes. De 30 Day Challenge werkt als een scheurkalender. Gekleurde en vrolijke box. Opdrachten zijn in het Engels. Leuk om cadeau te geven. Afmeting: 13 x 9 x 20 centimeter.

30 Day Challenge – Lekker Slapen

Slapen onder de sterren!

Geef gewoon eens een overnachting aan iemand cadeau of reserveer hem voor jezelf en je partner! Met dit pakket kun je de sterren van buiten, binnen of zelfs vanuit je bed bekijken! Geniet van een heerlijk ontbijt en slaap dan ‘s nachts onder de sterren terwijl je de nachtelijke hemel in je opneemt vanuit het comfort van ons Cosmos Observatorium. Midden op het platteland kun je samen de wonderen van de sterren ervaren terwijl je omhoog kijkt naar de sterrenkubus en de schoonheid van de nachtelijke hemel in je opneemt. Dit arrangement is de perfecte manier om een romantische avond of een gedenkwaardig familie-uitje door te brengen!

Overnachten onder de sterren

Slaapmasker – I Don’t Do Mornings

Dit ultrazachte en comfortabele Kikkerland Slaapmasker is de perfecte manier om een goede nachtrust te krijgen. Met de tekst “I Don’t Do Morning” en een wolkenachtergrond blokkeert dit slaapmasker alle licht en helpt je weg te drijven in een vredige sluimer. De verstelbare band aan de achterkant zorgt voor een goede pasvorm en het masker is gemakkelijk schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel. Met zijn afmetingen van 20 x 10 x 0,5 centimeter is dit slaapmasker de perfecte metgezel voor een goede nachtrust.

Slaapmasker – I Don't Do Mornings