Cadeautip: Geef een belevenis als kado als unieke ervaring om nooit meer te vergeten

“Een ervaring om nooit meer te vergeten” Een betere uitspraak kun je jezelf niet wensen nadat je iemand als cadeau een speciale ervaring hebt gegeven. Een ervaring als geschenk geven kan zoveel meer betekenis hebben dan een fysiek cadeau en blijvende herinneringen creëren die de persoon aan wie je het geschenk hebt gegeven nog jaren zal koesteren.

Bij een speciale ervaring die je als geschenk kunt geven, moet je denken aan allerlei uiteenlopende activiteiten: van romantische diners tot bijzondere locaties om een weekend te verblijven of te overnachten. Maar wat dacht  je van een ritje in een Ferrari, skydiven of vliegen met een luchtballon?!

Een romantisch diner cadeau geven

Een van de meest populaire en romantische ervaringen om cadeau te geven is een diner in een speciaal of bijzonder restaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een culinaire treinreis, een diner tijdens een circusvoorstelling of een romantisch  diner tijdens een rondvaart over de Amsterdamse grachten. Er zijn zoveel mogelijkheden en je kunt het geschenk natuurlijk altijd combineren met een toepasselijk fysiek cadeau.

Geef een bijzondere slaapplaats als cadeau

Een nacht in een luxe hotel zijn, een verblijf in een rustieke hut of een overnachting onder de sterren. Slapen in een kasteel of in een ondergrondse grot: je zult verbaasd zijn  over de mogelijkheden die er zijn. Een bijzondere slaapplaats als cadeau geeft de persoon die het geschenk ontvangt de mogelijkheid iets te doen en ervaren wat niet veel anderen overkomt. En natuurlijk geldt ook gewoon dat ze de kans hebben om te ontspannen, zich op te laden in een prachtige omgeving en gewoon even weg zijn van de drukte van alledag.

Buitenavontuur

Lekker er op uit en iets doen dat je normaal gesproken niet zo snel zou doen. Bezoek de dierentuin, maar dan achter de schermen, een kamelenmelkerij bezoeken of een rondvaart in een luchtballon. Even een zijn  met de natuur en de dieren. Er gaat niets boven het gevoel in de natuur te zijn en de schoonheid van het buitenleven of de dierenwereld te omarmen.

Culturele uitstapjes

Een museum, een theater of een kunstgalerie bezoeken: voor velen zal het zeker een ultiem geschenk zijn dat hen nog jaren zal doen glunderen. Een fashion trip naar Parijs, een rondvaart over de Amsterdamse grachten of een bezoek aan een museum: de echte cultuurliefhebber zal er geen genoeg van krijgen.

Een uitdagend geschenk weggeven

Sommige  mensen hebben gewoon wat  extra uitdaging nodig in het leven. Een geschenk om ze even de nodige adrenaline te laten ervaren, zal voor deze mensen altijd op het juiste moment komen. Wat dacht je van een anti-slipcursus, bumper bal spelen, bungeejumpen of een middagje driften met de eigen auto? Zomaar wat uitdagingen om weg te geven aan echte waaghalzen en thrill-seekers.

Het klinkt misschien wat ongewoon,, maar dat is juist het leuke aan het weggeven van een unieke ervaring. Voor de kosten hoef je het ook niet te laten, want veel van deze unieke geschenken kosten nog geen €100,-. Daarnaast kun je het geven van een ervaring of uuitdaging combineren met een fysiek cadeau, zodat de ontvanger alvast in de stemming kan  komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *