Verpak je cadeau op een van deze 4 originele manieren!

Cadeaus geven is een tijdloze traditie, en het is altijd leuk om een speciaal, persoonlijk tintje te geven aan het cadeau dat je geeft. Als je op zoek bent naar een originele manier om je cadeau in te pakken, zoek dan niet verder! Hier zijn vijf unieke en creatieve manieren om je cadeau in te pakken, zodat het een extra speciaal tintje krijgt en opvalt.

Maak een puzzel van je geschenk

Maak een leuke puzzel. Puzzels zijn altijd een geweldige manier om een cadeau interessanter en interactiever te maken. Neem een gewone geschenkdoos en knip die in verschillende vormen en maten. Je ontvanger zal de puzzel moeten oplossen om bij zijn cadeau te komen!

Verstop je cadeau ergens buiten

Een unieke manier om een cadeau te geven en waar de ontvanger iets voor moet doen, namelijk zoeken!  Heel leuk om te geven wanneer je op vakantie bent of een weekendje op de camping bent. Verpak het cadeau in een canvas tent, compleet met een houtvuur, een vuurplaats en een paar kampeerbenodigdheden zoals marshmallows en een braadstok. Maak een plattegrond of geef een kaart met aanwijzingen. Grappig, gezellig en super origineel!

Maak een cadeaumand

Maak een cadeaumand en vul die met voorwerpen die met het cadeau te maken hebben. Als je bijvoorbeeld een filmavondpakket geeft, kun je de mand vullen met popcorn, snoep en frisdrank. Koppel het cadeau aan een quiz of spel waarbij de ontvanger moet raden wat het uiteindelijke echte cadeau is.

Voeg een persoonlijk tintje toe

Origineel betekent vooral dat je een persoonlijke tintje aan je cadeau toevoegt. Dat kan door een gekke manier te bedenken om het cadeau in te verpakken of te geven, maar kan ook gewoon door een handgeschreven briefje bij het cadeau te voegen. Hierin kun je bijvoorbeeld je dankbaarheid en waardering uitspreken voor de persoon aan wie je het cadeau geeft.

Welke van deze vijf originele manieren je ook kiest om je cadeau in te pakken, je ontvanger zal zeker onder de indruk zijn. Een cadeau geven wordt spannender en gedenkwaardiger als je er een speciaal tintje aan geeft. Dus wees creatief, en laat je cadeau opvallen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *